Reacția lui Florin Cîțu la nemulțumirea lui Dacian Cioloș: „Ştiu că în coaliţie avem o înţelegere”

Data actualizării: Data publicării:
florin citu cu masca
Premierul Florin Cîțu. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Noul premier Florin Cîțu a fost întrebat, după votul din Parlament, despre nemulțumirea exprimată de Dacian Cioloș față de numirea lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației.

„Ştiu că în coaliţie avem o înţelegere de a nu a comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni politice. Nu am văzut. Daţi-mi voie să văd şi după aceea discutăm. Noi în coaliţie avem o înţelegere de a nu comenta”, a spus Florin Cîţu, după votul din Parlament.

El a răspuns astfel la o întrebare din partea jurnaliștilor privind declarațiile copreședintelui USR PLUS Dacian Cioloș, care și-a exprimat nemulțumirea față de numirea lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației.

„La fel ca o mare parte a societății civile, și eu, personal, am o nemulțumire cu privire la prezența lui Sorin Cîmpeanu în Guvern – și, la fel, mulți colegi ai mei. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acționat politic și profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent și o referință pentru educația din România”, a spus Cioloș.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri