Sari la conținut

Reacția lui Traian Băsescu după dezvăluirile Adrianei Săftoiu din volumul "Cronică de Cotroceni"

Nu am citit cartea doamnei Săftoiu, sunt mulți oameni amărâți în ziua de azi. Probabil nu mai e o perioadă în care mai sunt și alte surse de venituri și atunci să îți încalci onestitatea față de un om care a avut încredere în tine... Slavă Domnului că m-am oprit cu încrederea în 2007: cu toți consilierii am avut despărțiri amiabile, cu Adriana Săftoiu, e mult mai complicată motivația și nu aș intra în ea.

Încep consilierii să trăiască de pe urma faptului că trăiesc doi-trei ani lângă președinte. Să știți că orice consilier, în momentul în care se angajează la Cotroceni, semnează un angajament de loialitate care nu are termen de prescripție”, a spus Traian Băsescu într-o emisiune televizată.

Fostul președinte a completat discuția vorbind despre încredere și loialitate:„Familia a fost mereu alături de mine și, pot să spun, din punct de vedere al loialității, Elena Udrea”.

Citiți și: Adriana Săftoiu: „Traian Băsescu și Elena Udrea se comportau ca doi adolescenți pe care nu trebuie să îi prindă mama”