Surse: Fantoma lui Dragnea bântuie PSD. Discuții în ședința de la Neptun: „O să-și facă partid”

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea la microfon cu degetul ridicat
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea își face un partid nou. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Liderii PSD au discutat, luni, la ședința Consiliului Politic Național de la Neptun, despre fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea. Potrivit unor surse participante la ședință, discuția a fost despre partidul pe care urmează să și-l facă Dragnea.

„A fost o discuție între colegi că ar exista această posibilitate”, a declarat Marcel Ciolacu, la conferința de presă.

Discuția din ședința Consiliului Politic a fost „o informare” făcută de Marcel Ciolacu. „A spus că Dragnea intenționează să își facă un partid, dar că nu este niciun pericol pentru PSD”, susțin surse participante la ședință. Ciolacu le-a spus colegilor că Liviu Dragnea își face un partid cu Teodor Meleșcanu care se va numi „Alianța pentru România”.

Alianța pentru România (ApR) a fost un partid politic înființat în 1997, condus de Teodor Meleșcanu până în 2002 când a fuzionat cu PNL.

Imediat după eliberare, Liviu Dragnea declara că nu exclude revenirea în politică și chiar înființarea unui nou partid. „În politică voi intra dacă găsesc răspunsul la două întrebări: dacă mai am cu cine și pentru cine”, a spus fostul lider al PSD, la ieșirea din penitenciar. „Nu știu dacă voi înființa un partid. PSD nu mai e partid”, a mai declarat Dragnea.

Fostul secretar al partidului, Codrin Ștefănescu, cel care ține legătura cu Liviu Drangea, anunță pe Facebook că vin „vești bune în curând”, într-un mesaj în care îl critică pe Marcel Ciolacu și „noul PSD”. Într-un alt mesaj, Ștefănescu scrie că a vorbit cu Dragnea „despre România, (...) falimente și săracirea intenționată a poporului român”. „Mi-a zis că lucrurile pot fi reparate și trebuie să credem cu toții în asta! În curând va ieși la tv și va explica ce, cum și când”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri