Tânărul care l-a înfruntat pe Dragnea la Suceava: Am votat PSD, dar mi-am dat seama că nu o să facă nimic. Să ieşim la vot!

Data actualizării: Data publicării:
tanar suceava

Ştefan Petrencic, tânărul care l-a înfruntat pe Liviu Dragnea la Suceava spune că şi el a votat PSD, dar că şi-a dat seama că partidul nu o să facă niciodată ce a promis. El transmite un mesaj către români pentru a fi uniţi şi să meargă la vot: „să fie unitate între noi, cei care ne-am săturat”, spune bărbatul.

Petrencic a huiduit în timpul discursului liderului PSD şi susţine că ulterior a fost bătut de un grup de susţinători ai PSD, care l-ar fi lovit cu pumnii şi cu palmele şi l-ar fi fugărit până la ieşirea din sat.

Ştefan Petrencic a fost filmat în timp ce era jignit şi îmbrâncit în sala unde avea loc întâlnirea între liderii PSD şi alegătorii din judeţul Suceava.

„Să ştiţi că şi eu am votat cu PSD-ul, dar mi-am dat seama că nu o să facă niciodată ceea ce promit. Eu i-am spus lui Dragnea ce m-a durut pe mine. La noi în comună, de exemplu, nu s-a turnat o palmă de asfalt de zeci de ani, de la Revoluţie. Nu avem locuri de muncă şi suntem nevoiţi să plecăm cu toţii să muncim pe afară. Sunt tinichigiu auto şi am muncit în ultimii ani prin Germania şi Anglia”, a declarat el într-un interviu postat pe site-ul stirisuceava.net.

Tânărul a adăugat că va face plângere penală împotriva celor care l-au lovit şi că, dacă o să câştige, o să doneze toţi banii unui cămin de bătrâni sau unui orfelinat.

„Eu nu am nevoie de bani. Le-am spus tuturor celor care mă sună să mă întrebe ce am nevoie. Am bani pentru că am muncit din greu pe afară. Vreau însă ca oamenii să priceapă că un singur om, oricât curaj ar avea, nu poate schimba un regim întreg. Trebuie să ne unim, să fie unitate între noi cei care ne-am săturat şi să ieşim la vot”, a mai spus Ştefan Petrencic.

În timpul unui discurs în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România... (AUDIO AICI)

 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri