Tăpălagă, G4media.ro: "Cum m-a dat în judecată la Londra unul dintre fundraiserii președintelui Trump"

Data publicării:
elliott broidy

Avocații companiei Circinus, deținută de Elliott Broidy, au anunțat public, printr-un comunicat transmis în mai multe redacții din România, că au inițiat procedurile legale împotriva subsemnatului și împotriva HotNews.ro, scrie jurnalistul Dan Tăpălagă pe G4media.ro.

În comunicat, avocații Circinus susțin că am publicat „o serie de articole defăimătoare despre dl.Elliot Broidy”. “Aceste articole recente și afirmațiile subsecvente conțin în același timp informații greșite, false, manipulatorii, precum și omisiuni grave, într-o manieră ce pare realizată cu obiectivul de a-i afecta D-lui Broidy reputația”, se mai arată în comunicatul semnat de Matthew S. Salerno, din partea casei de avocatură Latham&Watkins LLP, potrivit G4media.ro.

"Date fiind acuzațiile grave formulate de Broidy, vom relua mai jos toate informațiile despre afacerea Circinus în România, conținutul articolelor publicate și demersurile oficiale făcute pentru a lămuri legăturile dintre fundraiserul lui Donald Trump, Liviu Dragnea și contractele militare. Punem în rândurile care urmează toate datele pe masă", mai scrie G4media.ro.

Articolul integral AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri