Tăriceanu îl atacă pe Tudose: Vrea și el să se bage în seamă

Data actualizării: Data publicării:
tariceanu ii raspunde lui tudose

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu s-a referit, joi, la reacția fostului premier Mihai Tudose în legătură cu discuțiile despre o eventuală intrare la guvernare a Pro România. Tudose afirmase într-o postare pe Facebook că ALDE nu e pețitoarea Pro România. „Cred că vrea şi el să se bage în seamă”, a fost replica lui Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu susține într-un interviu acordat agenției Mediafax că reacția lui Mihai Tudose vine pe fondul unei neînțelegeri mai vechi dintre cei doi care are legătură cu războaiele interne din PSD dintre fostul premier și Liviu Dragnea.

„Mihai Tudose are o veche nemulţumire care datează de la începutul anului 2018, când preşedintele PSD-ului de atunci a hotărât înlocuirea lui ca prim-ministru şi Mihai Tudose m-a solicitat să îi dau un sprijin şi i-am spus „dragă Mihai, eu nu particip la jocurile de putere din PSD, nu vreau să mă bag în aceste chestiuni, reglaţi-vă problema în interior, nu căuta sprijin la mine în afara partidului, partidul care te-a nominalizat trebuie să fie cel care te susţine sau ba”. Personal, aşa, îl înţeleg, dar sigur că politic cred că vrea şi el să se bage în seamă.”, a declarat președintele ALDE.

Europarlamentarul Mihai Tudose a scris luni, pe Faebook, despre discuțiile dintre ALDE și PSD în legătură cu o eventuală intrare la guvernare a partidului Pro România. Tudose i-a atacat pe cei din ALDE despre care a spus că au primit de la PSD mai mult decât merită.

„Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă.. atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România.... E noaptea minții... Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta și în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă.....Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, a fost mesajul fostului premier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri