Tăriceanu: Să ştiţi că şi eu merg frecvent cu economy class

Cristian Andrei Data actualizării: Data publicării:
tariceanu ALDE Facebook

Preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, nu i se pare nimic senzaţional în faptul că premierul Dacian Cioloş a preferat clasa economică pentru a se deplasa în Germania. Mai mult, al doilea om în stat susţine că şi el foloseşte frecvent clasa economică.

Gestul premierului de a zbura la clasa economică în locul celei bussines a stârnit numeroase comentarii în spaţiul online. Nu l-a impresionat însă şi pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Să ştiţi că şi eu merg frecvent cu economy class. Vă pot spune că în această săptămână mă voi deplasa la Bruxelles tot cu economiy class, nu mi se pare nimic senzaţional. Este o normalitate. Şi cred că pentru drumuri aşa de scurte nici nu se justifică folosirea clasei bussines”, a declarat, pentru Digi24, Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Senatului s-a aflat în centrul unul scandal la mijlocul lunii august după ce a fost filmat în timp ce îşi reînnoia permisul auto fără să stea la coadă de la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri