Sari la conținut

Tia Șerbănescu, despre scandalul Mircea Băsescu: E și un pic de lovitură dată României. Asociez și cu scandalul interceptărilor din Polonia. În zona asta se întâmplă ceva

„Nu exclud ca pe acest caz real să fi existat și un anumit mod de a împacheta lucrurile și însuși faptul că a apărut acum, înaintea campaniei electorale, spre sfârșit de mandat, s-ar putea să indice ceva. Nu știu exact ce. N-am probe suficiente, dar înșiruirea acestor lucruri, coroborat cu personajele care sunt pe traseul acestei afaceri urâte de tot mă face să cred că e mai mult, că e și ceva ascuns aici”, a spus Tia Șerbănescu.

„Cineva a vrut să-l scoată din scenă nu numai pe Traian Băsescu, cred că e și un pic de lovitură dată României în această zonă. Asociez un pic și cu scandalul înregistrărilor în Polonia. Și-acolo e un scandal și-o zdruncinare bună. Vedeți ce se întâmplă aici, lângă graniță. Deci în zona asta, în regiunea asta se întâmplă ceva. Nu știm exact ce, dar e posibil să existe și așa ceva”, a continuat jurnalista.

„Oricare ar fi situația, SRI ar trebui să răspundă foarte precis dacă a informat cu privire la șantaj pe președinte sau nu. Nu e nevoie de luni de zile pentru a da un răspuns”, a opinat Cătălin Harnagea.

„Cred că presedintele are nevoie în momentul de față de un moment de sinceritate, să spună exact ce s-a petrecut, ce știe, să colaboreze cu instituțiile, dacă-l solicită să depună o mărturie, și să fie extrem de transparent în ceea ce face, în primul rând pentru consolidarea încrederii în justiție, de care vorbea domnia sa”, a conchis Tia Șerbănescu.