Sari la conținut

Tu ce vrei să schimbi în România? Silviu Moldovan: Parlamentarii să ne reprezinte pe noi

Pe 11 decembrie românii aleg senatorii şi deputaţii care îi vor reprezenta în următorii 4 ani. Până atunci, Digi24 vrea să ştie ce vă nemulţumeşte şi ce soluţii vedeţi. Care credeţi că sunt priorităţile ce ar trebui incluse în „Proiectul pentru România”? Tu ce vrei pentru România? Ce ai schimba în România? Acestea sunt întrebările la care căutăm răspunsuri.

Silviu Moldovan, agent de turism: „Una dintre dorinţele mele foarte mari legate de România e ca noi toţi, cetăţenii să nu uităm că suntem români, să nu ne uităm istoria, tradiţia, să nu ne uităm naţionalitatea, să nu ne fie ruşine în clipa în care ieşim peste graniţe că suntem români, să nu ne fie ruşine să vorbim româneşte. Vreau ca în ţara mea, parlamentarii care ne reprezintă pe noi poporul să ne reprezinte în adevăratul sens al cuvântului, să facă legi pentru şi în sprijinul cetăţenilor români. Să îşi iubească ţara şi să lupte pentru ea ca şi cum ar fi o proprie firmă, să încerce să o aducă pe profit la final de an şi nu pe minus.”

Cum ai vrea să se se dezvolte România, cum ai vrea să se modernizeze? Vă aşteptăm părerile, în format video, pe secţiunea Digivox a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail (digivox@digi24.ro, redactie@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. De asemenea, puteţi trimite filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304.