V.Ponta: Bogdan Diaconu nu mai e prietenul lui Sebastian Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi el

Data actualizării: Data publicării:
dragnea ghita diaconu

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat marţi, la Parlament, că a observat faptul că Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, exprimându-şi totodată speranţa că liderul social-democraţilor nu va dispărea precum Sebastian Ghiţă.

dragnea ghita diaconu

Chestionat dacă s-a pus problema înfiinţării unui partid naţionalist, deputatul a spus: „A pus problema domnul Dragnea şi o să îl întreb când vreau să fac altceva în politică. Am văzut că e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am înţeles că a discutat dânsul cu Diaconu. Foarte bine”.

Ponta şi-a exprimat speranţa că Liviu Dragnea nu va dispărea precum Sebastian Ghiţă, având în vedere prietenia cu Bogdan Diaconu.

Important este că acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi Liviu acum”, a completat social-democratul.

El a mai spus că Liviu Dragnea „îl tot trimite” la alte partide, dar el a fost doar în PSD, în comparaţie cu liderul social-democraţilor. 

Am văzut că domnul Dragnea mă tot trimite la alte partide, eu nu am fost decât în PSD, nu am fost în alte partide. Dânsul a mai fost în alte partide”, a conchis Victor Ponta.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Antena 3, că Bogdan Diaconu l-a informat de faptul că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un nou proiect politic, dar fostul social-democrat l-a asigurat că nu se asociază cu nimeni, nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.

Nu ştiu ce se întâmplă, e tăcut de o perioadă, nu ştiu unde este. Am auzit şi eu despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune, domnul Bogdan Diaconu când a venit la mine mi-a zis că, chiar dacă i s-a sugerat de către Victor Ponta, el merge pe proiectul politic pe care a început, cu Partidul România Unită anunţând o fuziune sau o asociere cu PRM. Şi mi-a zis că nu se asociază cu nimeni, nici cu Victor Ponta, nici cu Daniel Constantin. Nu ştiu dacă de la cei doi a primit vreo ofertă”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre Victor Ponta şi posibilitatea ca acesta să se implice într-un proiect politic alături de Daniel Constantin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri