Video Va merge Carmen Dan să-l viziteze pe Dragnea la Rahova? Răspunsul ministrului demisionar

Data publicării:
dragnea_carmen dan_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea_
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Ministrul demisionar de la Interne, Carmen Dan, a evitat să dea un răspuns clar la întrebarea jurnaliștilor privind o eventuală vizită la fostul șef al PSD Liviu Dragnea, care este în prezent deținut la Penitenciarul Rahova.

Reporter: Aveți mai mult timp liber. Veți merge la Rahova? Spuneați că vreți să mergeți în vizită...

Carmen Dan: Evident că o să am mai mult timp liber.

Reporter: Credeți că dl Moga....

Carmen Dan: O să am de familia mea, în primul rând. Vă mulțumesc.

Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova din 27 mai, după ce a fost condamnat definitiv la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

În urmă cu o lună, Carmen Dan spunea că se gândește să-l viziteze pe Liviu Dragnea în închisoare.

„Bineînțeles că iau în calcul această posibilitate. Eu nu sunt din categoria celor care se dezic. În ultima vreme, am văzut destui, din păcate, chiar din partid, care se dezic de ceea ce a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ținut acest partid unit”, spunea Carmen Dan în 16 iunie.

De altfel, președintele PSD, Viorica Dăncilă, a spus că „e normal ca fiecare coleg” să-l viziteze pe fostul președinte al partidului.

„Nu am fost. Uman, cred că e normal ca fiecare dintre noi să dea dovadă de un aspect pozitiv și, dacă va fi să îl vizitez pe președintele Dragnea, eu cred că fiecare coleg va face asta. A condus acest partid și fiecare președinte al acestui partid, cu bune cu rele, a condus o perioadă acest partid”, a spus premierul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri