Vasile Dîncu: „Nu mi-a reproşat nimeni nimic până acum. Nici premierul, nici preşedintele, nici Marcel Ciolacu”

Data publicării:
Vasile Dîncu cu ochelari si cravata albastra
Vasile Dîncu, ministrul Apărării. Foto: Facebook

Vasile Dîncu, ministrul apărării, a negat că ar urma să fie remaniat și a spus că nu i s-a „reproșat nimic” nici în guvern, nici în coaliția de guvernare, nici din partea președintelui României. Totuși, el mai spune și că „nimeni nu este bătut în cuie” și că „în momentul în care îți spune partidul, sau președintele partidului, sau premierul, președintele României, că trebuie să lași locul altuia, asta este un lucru normal”.

„Nu mi-a reproșat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici președintele, nici Marcel Ciolacu. Știrile acestea care apar pe surse fără nicio sursă identificabilă și care se repetă, când e vorba de ministrul apărării și în timpul acestui război hibrid, au o anumită direcție, o anumită semnificație, pot fi înțelese. Pentru că încerci să dai o senzație de nesiguranță, încerci să dai senzația că politica este greșită sau că cineva a greșit în sistemul de apărare sau că nu funcționează apărarea, deci n-am avut nicio discuție.

Evident că am discutat și cu premierul României despre aceste lucruri, nimeni nu a pus vreodată problema unei remanieri în guvern. Deci, nu numai despre mine, dar nici despre altcineva nu s-a pus această problemă. Nimeni nu este bătut în cuie, nimeni n-a dat un concurs pentru funcția de ministru. În momentul în care îți spune partidul, sau președintele partidului, sau premierul, președintele României, în cazul nostru, celor de la Apărare, că trebuie să lași locul altuia, asta este un lucru normal.

Deocamdată, acesta este un fake news care a funcționat destul de bine, dar îi înțeleg și sensul, mai ales că e și august, sunt puține știri. Sunt știrile de august care merg mai ușor, deocamdată n-am avut nicio discuție cu nimeni în acest sens, eu îmi fac treaba și nu mă emoționează asemenea știri”, a spus Vasile Dîncu la Antena 3.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri