Victor Ponta: Tudose e europarlamentar pentru că mi-a furat mie mandatul

Data actualizării: Data publicării:
ponta tudose
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul Pro România i-a dat replica lui Mihai Tudose, după o declarație ironică a acestuia. „Deocamdată, Tudose e europarlamentar că mi-a furat mie mandatul”, a spus Victor Ponta. El a vorbit la Digi24 și despre relația cu PSD: „Mi-am jurat că nu o să mai aliez cu X ca să nu iasă Y”.

„În general, proștii cred că noi trăim cu grija lor”, a răspuns Ponta, întrebat dacă calculele politice pe care le face sunt pentru a-i pune piedici Gabrielei Firea.

„Doamna Firea nu e... e o persoană inteligentă și nu știu de ce are impresia că noi ne raportăm, ne trăim viața cu ce face... Nu! M-am gândit la un singur lucru: ca Pro România să aibă o voce auzită în București”, a adăugat el.

„În al doilea rând, nu pot să spun că sunt așa de încântat de ce a făcut doamna Firea la București, încât las la o parte tot și o susțin. La fel cum, pe Nicușor Dan, din momentul în care l-am văzut acaparat de PNL și de domnul Orban, pentru Pro România e bine, dar pentru alegători nu. Când văd târguiala asta pe sectoare, care la ce sector se duce, mi-am imaginat pentru o secundă: ce să fac, să stau cu PSD, să negociez și eu ce sector îmi dai, că așa era. Dar ce, mă, sunt ale voastre ca să-mi dați?!”, a completat liderul Pro România, menționând că partidul „nu moare dacă nu câștigăm în 2020” și că trebuie mai degrabă să arate „o perspectivă”.

„Am avut primar general și primari de sector, toată lumea de la un partid și ce s-a întâmplat? Sunt alte orașe care în România s-au dezvoltat”, a subliniat el.

„Dacă PSD s-ar fi schimbat în bine, după plecarea domnului Dragnea, ar fi schimbat garnitura de oameni, ar fi schimbat discursul, cu drag i-aș fi sprijinit, dar mie mi se pare că nu s-a cam schimbat nimic. În rest, cu domnul Ciolacu am o relație mai mult decât civilizată, dar... de ce?”, a mai spus Ponta.

„Nu mi-a explicat nimeni, să ne aliem ca să ce? Ca să nu iasă Nicușor Dan! Uite nu mai vreau! Mi-am jurat că nu o să mai aliez cu X ca să nu iasă Y. Nu mă aliez nici cu Nicușor Dan ca să nu iasă Gabriela Firea. Cum a fost anul trecut, nici prin cap nu mi-a trecut să o susțin pe doamna Dăncilă. Nu l-am susținut nici pe domnul Iohannis. În turul doi nu l-am votat pe niciunul. M-am lămurit, de fiecare dată când a fost votul contra, să nu iasă ăla, de fiecare dată cei care au votat contra le-a părut rău după aceea”, a adăugat Victor Ponta.

El a spus că săptămâna trecută s-a întâlnit cu Gabriela Firea și Marcel Ciolacu și „le-am spus foarte clar, noi ne punem candidat”.

„Unde e uimirea mea, am început să aflu de la pesediști că ce rău e Negoiță, că e un hoț, un ticălos. Acum două zile ziceați că e bun... Ciolacu l-a anunțat în echipa de conducere, nu?”, a afirmat el.

În legătură cu declarația făcută de Mihai Tudose, că Robert Negoiță „avea un ceas frumos la mână” și că „nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor”, liderul Pro România a spus: „Deocamdată, Tudose e europarlamentar că mi-a furat mie mandatul. În general hoțul... (Jurnalist: L-ați cedat.) Da, bine, Pro România a obținut două mandate, Tudose l-a furat și a fugit. Să-i fie de bine, să fie sănătos cu ce-a furat”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri