Victor Ponta vrea „un proiect serios de unificare a stângii” cu Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu

Data publicării:
ponta grindeanu
Sursa: Facebook

Președintele Pro România, Victor Ponta, vorbește într-un mesaj pe Facebook despre un proiect de reformă și unificare a stângii din care să facă parte actualul președinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu și fostul premier Sorin Grindeanu. „Mă bucur dacă Sorin Grindeanu se întoarce în PSD și, împreună cu Marcel Ciolacu, încearcă să desprindă clar și definitiv PSD de gravele erori și derapaje ale Epocii Dragnea”, a scris Ponta.

Mesajul lui Victor Ponta vine după declarațiile de joi ale lui Sorin Grindeanu care a anunțat că ar putea reveni în PSD pentru un „proiect serios”. 

„Alături de Grindeanu, Ciolacu și alți oameni raționali putem să încercăm un Proiect serios de reformare și unificare a Stângii/ la fel ca în 2010-2012 acest Proiect trebuie să ne dea puterea să-i apărăm pe oameni de măsurile de austeritate și distrugere a echilibrelor sociale și economice pe care Dreapta le va pune din nou în aplicare”, a scris președintele Pro România.

Victor Ponta susține că proiectul de unficare trebuie să fie o alternativă politică pentru anul 2024.

„Acest proiect trebuie să reprezinte în 2024 o alternativă serioasă și credibilă pentru românii care vor fi din nou abuzați și dezamăgiți!”, a mai scris Ponta.

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri