VIDEO. Politicieni, la mitingul din Piața Victoriei. Cum au reacționat oamenii

Data actualizării: Data publicării:
mihai neamtu protest - captura mediafax
Mihai Neamțu a venit în mijlocul protestatarilor să strângă semnături pentru candidatura la prezidențiale

Mai mulți politicieni au fost prezenți sâmbătă în Piața Victoriei la mitingul care a marcat un an de la protestul diasporei reprimat violent de Jandarmerie la 10 august 2018. Mihail Neamțu a fost apostrofat de oamenii din piață pentru că a venit să facă politică, în timp ce Rareș Bogdan s-a oprit să felicite oamenii. Nu au lipsit nici Florin Cîțu (PNL) sau Cossete Chichirău (USR), relatează Mediafax.

Mihail Neamțu a fost apostrofat, în timpul manifestației ce marchează un an de la protestele din 10 august 2018. Acesta strângea semnături pentru candidatura sa la prezidențialele din toamnă.

"Faceți campanie electorală?" "Nu facem politică, nu strângem semnături", l-au certat oamenii pe Neamțu.

(VIDEO: Mediafax)

"Vă mulțumim că rezistați de doi ani și jumătate. Dacă nu erați, lucrurile nu ar fi arătat așa pe 26 mai și astăzi. Vedeți cum stau ascunși? Pentru că au 15%. Atunci când aveau 50% credeau că pot săă călărească România", le-a spus Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, celor prezenți.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății din guvernarea Cioloș a fost și el prezent, conform paginii personale de Facebook.

De asemenea, Florin Cîțu, senator PNL; a făcut un live pe Facebook: "Am trecut printr-o mulțime de jandarmi și niciodată nu m-am simțit atât de nesigur. O senzație urâtă să nu ai încredere în forțele de ordine în propria ta țară".

Alți politicieni care au postat poze sau video pe Facebook: Stelian Ion, Eugen Tomac, Violeta Alexandru sau Cosette Chichirău.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri