Violeta Alexandru: Gabriela Firea amenință cu datul în judecată de trei ori pe zi. Treaba când o face?

Data actualizării: Data publicării:
violeta alexandru pnl
Sursa: INQUAM Photos/Alexandru Busca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat, luni, pe Facebook, o fotografie în care sunt capturi ale unor titluri apărute în presă, ce o au în prim-plan pe Gabriela Firea în timp ce amenință că va da în judecată diverse persoane publice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Nu ar fi mai «bine» să înființeze Gabriela Firea o companie municipală de amenințat cu datul în judecată? Oricum amenință de trei ori pe zi. Treabă când o face? Bucureștiul n-are nevoie de circ. Are serioasă nevoie de soluții (multe spuse în spațiul public) și de făcut treabă. De dimineață până seara”, scrie ministrul pe pagina de Facebook.

Violeta Alexandru a atașat și o fotografie în care sunt decupaje ale unor titluri din presă în care edilul Capitalei spune că va da în judecată mai multe persoane.

De-a lungul timpului, Gabriela Firea a amenințat și, în unele cazuri, chiar a acționat în instanță politicieni sau jurnaliști. Cele mai recente cazuri în care Firea a spus că va face plângere penală îi au în vizor pe ministrul Mediului, Costel Alexe, și pe europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

Editor: A. D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri