Virgil Popescu, atac la Orban, după comentariile legate de Iohannis: Ar trebui să-și dea seama cât rău face PNL și românilor

Data publicării:
virgil popescu ministrul energiei
Ministrul Energiei, Virgil Popescu. Foto: INQUAM Photos/ Octav Ganea

Virgil Popescu, ministrul Energiei, l-a atacat dur pe liderul PNL, Ludovic Orban, după comentariile acestuia legate de președintele Klaus Iohannis - „E regretabil că Orban încearcă să minimalizeze parteneriatul cu Klaus Iohannis”, a spus Popescu pe Facebook.

„Parteneriatul PNL cu presedintele Klaus Iohannis a fost si este unul de durata. Este regretabil ca presedintele PNL Ludovic Orban incearca sa minimalizeze acest parteneriat pentru care am muncit cu totii. Ludovic Orban ar trebui sa isi dea seama cat rau face acum PNL si, implicit, romanilor prin aruncarea in spatiul public a unor vorbe incorecte.

Klaus Iohannis este presedintele meu. Este presedintele romanilor, cel care reprezinta interesele Romaniei la cel mai inalt nivel”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri