Vlad Voiculescu: Următoarea campanie ar trebui să fie „Fără proști în funcții publice”

Data actualizării: Data publicării:
180530_daea dancila STATIE_POMPARE_12_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Fostul ministru Vlad Voiculescu i-a criticat, joi, pe Viorica Dăncilă și Petre Daea, după afirmațiile făcute ieri cu privire la confuzia dintre Podgorița și Priștina și comparația dintre sacrificarea unor poerci cu pestă porcină și uciderea a aproximativ 1,1 milioane de oameni în lagărele de la Auschwitz. „“Fără Proști în Funcții Publice”, asta este următoarea campanie de care țara asta ar avea nevoie”, afirmă Voiculescu, făcând referire la campania USR „Fără penali în funcții publice”.

Petre Daea, ministrul Petre Daea, omul ăsta, în loc să își prezinte imediat demisia după ce a asociat holocaustul cu sacrificarea porcilor din interese de sănătate publică, își cere scuze pentru cele prezentate în cadrul unei emisiuni A3”, afirmă Vlad Voiculescu, într-un mesaj pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătății a reamintit declarația ministrului agriculturii, citată într-un comunicat de presă: „Am vrut să prezint situația deosebit de grea cu care se confruntă în această perioadă crescătorii de porci din cauza pestei porcine africane. În sufletul meu este foarte multă durere, am vrut doar să descriu momentele îngrozitoare cu care se confruntă atât fermierii noștri, cât și cei care gestionează această criză.”

De asemenea, a amintit și declarația lui Petre Daea de ieri: „Singura metodă este sacrificarea. Porcii aceștia toți se incinerează (...), e o muncă extraordinară, acolo este că la Auschwitz, domnule. Gândiți-va că acolo sunt efective de porci care pleacă de aici, se asomează, trec dincolo în partea cealaltă și se pun pe foc.”

„De minunile doamnei Dăncilă nu mai zic. Pristina... Podgorica... tot un domnitor. Oamenii ăștia ne fac de râs în fiecare zi, și o fac cu naturalețea și inconștiența de care doar cineva cu “anvergura” lor intelectuală este capabil. “Fără Proști în Funcții Publice”, asta este următoarea campanie de care țara asta ar avea nevoie. Nu o să fie însă cu strângere de semnături, o să fie cu voturi”, a subliniat Vlad Voiculescu.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri