Zetea: Împărțirea în tabere a PSD înseamnă o înfrângere pentru partid. Va duce la scindare

Data actualizării: Data publicării:
gabriel zetea

Gabriel Zetea, vicepreședinte al PSD, avertizează că un vot în Comitetul Executiv Național al PSD, indiferent ce rezultat ar avea el, va însemna scindarea partidului. „Acest război între liderii de la București ne face rău tuturor”, a spus Gabriel Zetea, care este și președintele PSD Maramureș.

Din ce în ce mai mulți colegi să înțeleagă până mâine că această împărțire în tabere a PSD înseamnă o înfrângere pentru partid. Asta va fi poziția pe care o voi avea mâine în CEx. Poziție pe care am discutat-o în cadrul organizației județene a PSD Maramureș, pe care o voi discuta diseară, mâine cu președinții organizațiilor PSD din Ardeal și sper să îi conving pe toți să avem o voce distinctă.

Să înțeleagă că în momentul în care vineri vom intra cu un vot de orice tip ar fi, împotriva lui Dragnea, pentru Dragnea, pentru demiteri și pentru excluderi din partid a celor din inițiativa acestei scrisori, de fapt pierdem cu toții. Va exista o tabără a învinșilor și o tabără a învingătorilor. Asta înseamnă că vor exista tabere în PSD care vor duce la scindarea partidului”, a spus Gabriel Zetea.

În opinia sa, liderii PSD trebuie „să stea la masă” și să își aducă aminte că „au fost prieteni”.

„Am fost în fața românilor cu toții în 2016 și am promis că facem lucruri pentru ei. Nu bătălii politicianiste între unii sau alții pentru putere în interiorul PSD. Nu asta am promis românilor. Trebuie să ne aducem aminte de acele lucruri și atunci vom putea să redevenim prieteni”, a adăugat el.

Șeful PSD Maramureș mai spune că în PSD „un război al liderilor de la București”, dar care afectează întregul partid.

Face rău programului de guvernare, toți au de suferit pentru că toată lumea e atentă la un scandal între politicieni. Lucrurile nu pot să continue așa”, a adăugat Zetea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri