Poliţiştii făceau o razie de amploare în Timişoara atunci când o tânără a fost ucisă cu bestialitate în zona Catedralei

Data publicării:
crima timisoara

Zeci de polițiști de la Serviciul Rutier și de la Ordine Publică participau la o razie în Timișoara vineri seară, chiar în timpul comiterii crimei de la Catedrală. O tânără a fost ucisă în parcul din spatele Catedralei, după ce un fost iubit a atacat-o cu un cuţit şi a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, razia a început la ora 19, vineri seara, cu aproximativ o oră înainte ca Cosmin Titiș să își ucidă iubita în parcul din spatele Catedralei.

Raziile au avut loc între orele 19.00 – 03.00, în scopul de a preveni şi combate principalele cauze generatoare de accidente.

Au participat poliţişti de ordine public şi rutieră. "În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 318 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș, citaţi de tion.ro.

Potrivit acestora, valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiști se ridică la 102.900 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au suspendat 32 de permise de conducere și au retras 17 certificate de înmatriculare. Au fost constatate și 18 infracţiuni.

Tânăra ucisă avea 20 de ani. Ea a fost atacată în timp ce se plimba în parc, cu o prietenă. Bărbatul a înjunghiat-o cu un cuţit în gât, în piept şi în zona feţei, iar apoi a abandonat-o într-o baltă de sânge şi a fugit.

Îngrozită, prietena tinerei a dat sunat la 112.

Medicii care au venit la faţa locului au dus-o pe tânără la spital, unde ea a murit în urma rănilor.

 Atacatorul, în vârstă de 31 de ani,  a fost prins după aproximativ trei ore de căutări. El a fost găsit în zona Pădurii Verzi, în apropierea unei stații de cale ferată și intenționa să se urce într-un tren.

Redactare G. M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri