Video „Pom de Crăciun” cu drone kamikaze în Ucraina. Norocul incredibil pe care l-au avut niște tanchiști ucraineni

Data publicării:
drone kamikaze rusești blocate în crengi lângă un tanc ucrainean
O dronă kamikaze s-a blocat în crengile copacului chiar deasupra tancului ucrainean. Foto: Twitter/Ukraine Weapons Tracker

Militarii ucraineni de pe un tanc T-72 de producție sovietică au avut parte de un noroc incredibil după ce două drone kamikaze rusești care se îndreptau asupra lor au rămas blocate în crengile unui copac și au eșuat să detoneze.

Imaginile, postate pe rețelele sociale, arată cele două drone rămase „înfipte” în crengile copacului, la doar câțiva metri distanță de tancul ucrainean.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Conform Ukraine Weapons Tracker, dronele kamikaze sunt model Lancet, pe care armata rusă le folosește frecvent în războiul din Ucraina.

Din imagini se mai observă că tancul ucrainean are montată o plasă de camuflaj - element ce nu i-a împiedicat pe ruși să detecteze tancul și să-l țintească cu respectivele drone.

Editor : Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri