Premierul Ludovic Orban îşi reia activitatea la Palatul Victoria. Testul pentru COVID-19 a ieşit negativ

Data actualizării: Data publicării:
orban rares bogdan turcan cotroceni
Ludovic Orban și Rareș Bogdan. Foto: INQUAM Photos/George Calin

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, şi membri ai Cabinetului au primit rezultatul testului pentru COVID-19, acesta fiind negativ, informează marţi dimineaţa Guvernul.

"În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile şi îşi va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În acelaşi sens vor proceda şi ceilalţi membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare", potrivit sursei citate.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, pe 13 martie, că va intra în izolare, după ce a avut contact cu senatorul Vergil Chițac, chiar dacă testul pentru coronavirus a ieșit negativ.

„Am fost contact al unei persoane care a fost diagnosticată pozitiv, domnul Chițac. Chiar dacă mi-am făcut analizele și testul e negativ, adică sunt sănătos, am obligația de a sta în izolare o perioadă de 14 zile”. a declarat Orban.

Senatorul român Vergil Chițac a fost testat pozitiv cu coronavirus după ce a participat la o reuniune internațională.  Parlamentarul a călătorit într-o țară în care sunt mai multe cazuri de infectare. 

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri