Primăria Capitalei cumpără 100 de teste antidrog pentru polițiști. Suma alocată: 3,7 milioane de lei

Data publicării:
test antidrog
Primăria Capitalei vrea să cumpere 100 de teste antidrog, care să-i ajute pe polițiștii bucureșteni să combată consumul și traficul de droguri. Foto: Profimedia

Primăria Capitalei vrea să cumpere 100 de teste antidrog, care să-i ajute pe polițiștii bucureșteni să combată consumul și traficul de droguri. Instituția alocă 3,7 milioane de lei pentru această achiziție.

„Se aprobă implicarea Municipiului București în acțiunea locală de combatere a consumului și traficului de droguri, prin achiziția de aparate pentru determinarea prezenței în salivă a substanțelor stupefiante și punerea acestor dispozitive la dispoziția Direcției Generate de Poliție a Municipiului București, pentru a crește eficiența acțiunilor de combatere a consumului și traficului de droguri”, se arată într-un proiect de hotărâre a Consiliului General al Municipiului București.

„Se aprobă alocarea sumei de 3.700.000 lei pentru achiziționarea unui număr de 100 complete - cpl, care reprezintă dispozitivele și consumabilele acestora pentru determinarea prezenței în salivă a substanțelor stupefiante, aparate care vor fi utilizate de echipajele de Poliție care acționează pe raza Municipiului București în acțiunile de combatere a consumului și traficului de droguri”, se mai arată în proiect.

După ce vor fi cumpărate, testele vor fi împrumutate gratuit Poliției Capitalei.

Proiectul de hotărâre urmează să fie dezbătut în ședința CGMB de săptămâna aceasta.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri