Primarul din Mioveni, bătut la el în birou. Poliția a reținut un bărbat

Data publicării:
ion georgescu primar miooveni
Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost agresat la el în birou. Foto: Facebook

Un bărbat de 55 de ani a fost reţinut sâmbătă dimineaţă, după ce l-a agresat vineri seară pe primarul oraşului Mioveni în biroul său de la primărie.

„În jurul orei 21:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că primarul localităţii ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituţiei. Poliţiştii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări. În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun", se arată într-un comunicat IPJ Argeş, transmis sâmbătă.

În urma cercetărilor, „în dimineața zilei de 12 februarie a.c., a fost dispusă măsura reținerii, pe bază de ordonanță, față de un bărbat de 55 de ani, din Mărăcineni”, a mai precizat poliția fapt.

Polițiștii au intervenit după ce primarul Ion Georgescu a sunat la 112, spunând că este agresat de doi bărbați care au intrat la el în birou.

Ion Georgescu a declarat sâmbătă dimineață, la Digi24, că cei doi au intrat la el în birou vineri seară și au început să-l înjure și să fie violenți, unul dintre ei chiar agresându-l. Primarul a mai spus că pe unul dintre bărbați îl cunoaște, pentru că i-a fost subordonat în urmă cu mai mulți ani.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri