Răzvan Ciobanu a fost înmormântat. Cătălin Botezatu: Rugăm pe toată lumea să respecte durerea celor care l-au iubit

Data actualizării: Data publicării:
bote

Designerul Răzvan Ciobanu, mort în a doua zi de Paşte, într-un cumplit accident, a fost condus azi pe ultimul drum. Creatorul de modă a fost înmormântat în Cimitirul Progresul din Bucureşti. Alături de rude au fost prieteni apropiaţi ai designerului, mulţi dintre ei oameni din industria modei. Cei care l-au cunoscut mai bine spun că sunt şocaţi de moartea fulgerătoare a lui Răzvan şi nu îşi explică ce s-a putut întâmpla.

Cătălin Botezatu, designer: Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toții suntem oameni, sortiți pieirii și cu toții greșim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun. Ne pare rău că ne despărțim atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo... mi-e foarte greu... să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!

Victoria Blochina: Nu-mi vine să cred. A fost un prieten foarte bun și o să-mi lipsească foarte mult. Vorbeam și de 10 ori pe zi. Venea aproape zilnic la mine și prin mesaje vorbeam non-stop. Avea inocența unui copil. E mare durere. Nu mai am nici măcar lacrimi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri