Reacția românilor după ce Jandarmeria a făcut o glumă pe Facebook despre intervențiile în forță. „Deci roata a sărit la bătaie, înțeleg”

Data publicării:
un jandarm schimba roata unei soferite care a facut pana
Foto: Facebook/Jandarmeria Romana

Jandarmeria Română a postat un mesaj pe contul oficial de Facebook în care a încercat să facă o glumă despre intervențiile în forță. Răspunsul românilor nu a întârziat.

jandarmeria romana
Jandarmeria Română a încercat să facă o glumă despre intervențiile în forță (Foto: Facebook/Jandarmeria Romana)

„Jandarmii băcăuani au intervenit folosind forța. Martora, Roxana, o tânără șoferiță de 19 ani din Bacău, care are permis de conducere de câteva luni, ne-a declarat că jandarmii au „umflat” roata de rezervă și apoi au strâns și „forțat” cu putere prizoanele. La finalul ineditei intervenții, Roxana le-a mulțumit jandarmilor, fără de care nu și-ar fi putut continua drumul”, este mesajul publicat pe pagina oficială de Facebook a Jandarmeriei Române.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacțiile românilor nu au întârziat de apară. Redăm mai jos o pate dintre ele, așa cum au fost postate pe Facebook:

  • „Da' plinul de GPL i l-ați făcut? If you know what I mean (n.r. Dacă înțelegeți ce vreau să spun)”
  • „Nu uitați să cereți mărire de salariu și sporuri pentru muncă deosebit de grea. #10august . Dar gaze mai aveți?”
  • „Babăieți, o sa mai treacă zece ani ca să poată gusta poporul glumele astea. E ok, unii înțelegem ca nu toți aveți creierul cât o nuca și nu toți ați fost de acord cu întâmplările din august!”
  • „Era destul “gaz” în roata? Sau ați băgat așa preventiv? Deci roata a sărit la bătaie înțeleg?”
  • „Astia sunt ''bajeții'' de la Brigada Mobila Venita în București pe 10 AUGUST, nu?”
  • „Din campania PR de a acoperi agresiunile din 10 august. Probabil că suntem luați de fraieri. Nu și-a cerut nimeni scuze pentru cetățenii pașnici care au fost bătuți, gazați, hăituiți pe străzile din București”
  • „Nu puteți spala mizeriile pe care le faceți cu un gest de normalitate… care nici măcar nu merita lăudat! Cred că ați uitat ca pentru asta sunteți plătiți… să ajutați comunitatea!”
  • „Și, ați bătut și gazat roata de rezerva înainte sau după?”
  • „O picătură de apă într-un lac plin de mocirlă, mai schimbă ceva?”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri