(P) MiYOSMART: modul inteligent de a trata miopia la copii

Data actualizării: Data publicării:
Ales_Advetorial_1280x720

Hoya Lens România lansează pe piața locală MiYOSMART, o soluție inovativă, realizată exclusiv pentru copiii care suferă de miopie. Lider în inovația tehnologiei optice, HOYA Vision Care a adus și în România aceste lentile de ochelari, care pot încetini cu până la 60%1 progresul miopiei la copii.

Se estimează că 5 miliarde de oameni, adică jumătate din populația globală, ar putea fi afectați de miopie până în anul 2050. Factori precum activitățile de lucru de aproape, mai puțin timp petrecut în aer liber, valoarea ridicată asociată performanțelor școlare și alte considerente legate de stilul de viață, indică faptul că incidența miopiei va crește.2

Lentilele MiYOSMART sunt lentile de ochelari inovatoare pentru controlul miopiei și beneficiază de tehnologia D.I.M.S. (Defocus Incorporated Multiple Segments – segmente multiple încorporate de defocalizare). În urma studiului clinic de 2 ani asupra copiilor care sufereau de miopie, a reieșit că purtarea ochelarilor cu lentile MiYOSMART a încetinit progresia miopiei, în comparație cu copiii care purtau ochelari cu lentile monofocale standard, rezultatele fiind publicate în British Journal of Ophthalmology.1

Această soluție inovatoare, non-invazivă, sigură, ușor de utilizat, eficientă pentru managementul miopiei la copii, a fost dezvoltată de HOYA Vision Care în colaborare cu Universitatea Politehnică din Hong Kong, în 2014. În anul 2018, MiYOSMART a câștigat Premiul de Aur, Marele Premiu și Premiul Special de Aur al Expoziției Internaționale de Invenții din Geneva, Elveția, iar în anul 2020, a câștigat premiul Silmo d'Or în categoria ”Vedere” la Târgul de optică Silmo de la Paris.

MiYOSMART a fost lansat în peste 20 de țări din întreaga lume și au fost tratați peste 500.000 de pacienți.

HOYA Vision Care va continua să extindă lansarea MiYOSMART la nivel internațional, pentru a ajuta la combaterea și controlul problemei miopiei în rândul copiilor, pentru că aceasta a devenit o preocupare globală din ce în ce mai mare pentru sănătate.

Cu ajutorul caracteristicilor MiYOSMART și al serviciilor oferite de Parteneri HOYA locali certificați, copiii pot beneficia de o vedere mai bună și o protecție mai bună.

Despre HOYA Lens România

În anul 2013, HOYA a decis să creeze propria sucursală în România, cu scopul de a dezvolta marca HOYA și de a asigura cele mai bune servicii de optică de pe piață. Echipa HOYA Lens România este temeinic pregătită în domeniu, are o experiență vastă și este capabilă să ofere consultanță de specialitate partenerilor săi, specialiștii în îngrijirea ochilor, și se completează excelent pentru a oferi servicii etalon pe piața din România. Ca foști reprezentanți ai partenerului local, suntem mândri că am fost selectați pentru a continua operațiunile HOYA în lume. Ne-am străduit întotdeauna să reprezentăm HOYA cu profesionalism, iar rata de conversie vorbește despre loialitatea partenerilor noștri față de HOYA și față de noi.

Despre HOYA Vision Care

De peste 60 de ani, HOYA Vision Care este lider mondial pasionat în inovarea din domeniul lentilelor de ochelari. Ca producător de lentile de ochelari de înaltă calitate și înalte performanțe, HOYA continuă să stimuleze inovația în tehnologia optică, cu scopul de a găsi cele mai bune soluții de îngrijire a vederii pentru specialiștii în îngrijirea ochilor. Compania furnizează lentile în 52 de țări, cu o rețea de peste 18.000 de angajați și 45 de laboratoare în întreaga lume.

Despre HOYA

Înființată în 1941 în Tokyo, Japonia, HOYA Corporation este specializată în tehnologie și tehnică medicală, fiind un furnizor global principal de echipamente tehnologice și produse medicale inovatoare. Diviziile și unitățile operaționale HOYA cercetează și dezvoltă produse utilizate în domeniul sănătății și tehnologiei informației. În domeniul sănătății, oferim dispozitive medicale precum ochelari de vedere, endoscoape medicale, lentile de contact și intraoculare, implanturi ortopedice, dispozitive chirurgicale/terapeutice și soluții de reprocesare și dezinfectare a dispozitivelor medicale. În domeniul tehnologiei informației, oferim produse precum lentile optice, măști foto și semifabricate utilizate în procesul de fabricație pentru semiconductori și dispozitive LCD/OLED, software pentru convertirea textului în discurs verbal, de resurse umane și alte soluții software și componente critice pentru sectoarele de memorie de mare volum și stocare în Cloud. Deținând peste 150 de sedii și filiale în întreaga lume, echipa multinațională HOYA depășește în prezent 37.000 de angajați.

HOYA Lens România

Facebook: https://www.facebook.com/HoyaLensRomania/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC-ujDTEjssqlCtIkLYFx94w

1 Lam CSY, Tang WC, Tse DY, Lee RPK, Chun RKM, Hasegawa K, Qi H, Hatanaka T, To CH. Defocus Incorporated Multiple Segments (DIMS) spectacle lenses slow myopia progression: a 2-year randomized clinical trial. British Journal of Ophthalmology. Published Online First: 29 May 2019. doi: 10.1136/bjophthalmol-2018-313739

2 Holden B.A., Fricke T.R., Wilson D.A., Jong M., Naidoo K.S., Sankaridurg P., Wong T.Y., Naduvilath T.J., Resniko_ S. Global Prevalence of Myopia and High Myopia and Temporal Trends from 2000 through 2050. American Academy of Ophthalmology. 05/2016, vol.123, no. 5, p.1036–1042. https://doi.org/10.1016/j.ophtha.2016.01.006.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri