Șase victime, printre care o fetiță de doi ani, într-un accident rutier provocat de un șofer băut și fără permis

Data actualizării: Data publicării:
accident noaptea
Foto: Arhivă Digi 24

Accidentul a avut loc marți seară în localitatea Găujani, județul Giurgiu, când un șofer a intrat cu mașina într-un alt autoturism care circula regulamentar. Cinci adulți și un copil de doi ani au fost răniți și transportați cu ambulanțele la spital. Șoferul vinovat băuse înainte de a se urca la volan și nu are permis de conducere pentru nicio categorie.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Găujani, avea o alcoolemie de 0,40 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, potrivit informațiilor transmise de IPJ Giurgiu.

"În seara zilei de 13 decembrie, pe DN 5 C, în afara localităţii Găujani a avut loc un eveniment rutier, între două autoturisme. Un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Găujani, judeţul Giurgiu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus un alt bărbat, de 46 ani, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului rutier au fost înregistrate şase victime, o fetiţă în vârstă de doi ani, un bărbat şi patru femei, toţi fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 36 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar aparatul etilotest a înregistrat o valoare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri