Șefa creșei din Iași, unde copiii erau terorizați, dată cu capul de masă de un părinte furios. Poliția a deschis dosar penal

Data actualizării: Data publicării:
femeie cresa
Foto: Ziarul de Iași

Tatăl unui copil care a mers la creșa în care îngrijitoarele îi înjurau și îi terorizau pe copii a fost protagonistul unor scene violente petrecute chiar la creșă. Bărbatul și-ar fi vărsat nervii pe coordonatoarea de la centru, aflată în preaviz, pe care a dat-o cu capul de masă, scrie Ziarul de Iași.

femeie cresa
Foto: Ziarul de Iași

Femeia, Valeria Butnaru, coordonatoarea de centru de la creșa 10 din Iași a fost agresată de tatăl unui copil care a mers la acea creșă. Poliția a ajuns la fața locului și a deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru lovire.

O martoră la incident a condamat, într-o postare pe Facebook, gestul bărbatului: „Părintele care a venit de dimineață la creșa nr. 10 și a agresat-o fizic pe asistenta șefă, să știi că n-ai dat dovadă decât de prostie și agresivitate, atitudinea ta nu îi este de folos copilului tău. Există instituții care fac dreptate și dacă au fost înștiințate îi lăsăm să își facă treaba. Eram însoțită și de fetița mea de 6 ani, care a văzut o doamnă care îi putea fi bunică bătută și plânsă. Nu v-ați apărat copilul, care nici măcar nu mai frecventa creșa de un an, ci l-ați denigrat, iar protecția copilului ar trebui să se sesizeze. Reacția dumneavoastră nu e normală”, a scris o mămică pe un grup.

Patru îngrijitoare de la Creşa nr. 10 din Iaşi au fost date afară. Coordonatoarea creşei şi-a dat demisia, săptămâna trecută, în urma scandalului, însă se află în preaviz de 30 de zile, deoarece era încadrată cu funcţie de conducere. Mai mulți părinți, dar și polițiști au mers la cresă pentru a cere explicații în legătură cu filmarea făcută de un copil căruia părinții îi montaseră o cameră ascunsă. În imagini se vede cum angajatele creșei țipă și îi înjură pe copiii de doar 3 ani, amenințându-i și terorizându-i într-un mod de neimaginat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri