Alis Grasu: Aproximativ 700 de solicitări la SABIF în noaptea de joi spre vineri

Data publicării:
alis grasu cu microfon digi

Aproximativ 700 de solicitări s-au înregistrat în noaptea de joi spre vineri la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, toate fiind rezolvate, a declarat pentru Agerpres managerul SABIF, Alis Grasu.

alis grasu cu microfon digi

Ea a precizat că, în prezent, nu sunt cazuri în așteptare, deși se circulă greu pe străzile laterale.

„Nu ne-au rămas mașini blocate în zăpadă nici în Ilfov și nici în București. Am reușit și am trecut cu bine noaptea. În cursul nopții s-au înregistrat în jur de 700 de solicitări. La momentul acesta nu sunt cazuri în așteptare. Se circulă greu pe străzile laterale. Pe străzile mici sunt mașini parcate ca de obicei pe ambele sensuri de mers. Puțin probabil că vor avea cum să le ridice că majoritatea vor pleca fără mașini de acasă. Cert este că, deocamdată, zăpada este afânată, astfel că încă se mai poate circula. Să vedem însă în momentul în care temperaturile vor fi foarte coborâte și va îngheța această zăpadă probabil că se vor face șleauri”, a spus medicul.

Potrivit lui Alis Grasu, 60 de persoane fără adăpost au fost transportate la spitale sau la adăposturi. Cele care aveau probleme medicale acute au fost duse la spitalele de urgență, iar cele cu probleme medicale cronice la spitalele aparținând Primăriei Capitalei. Persoanele fără adăpost care nu aveau probleme medicale au ajuns la adăposturile Primăriei Generale și ale primăriilor de sector.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri