AU RENUNŢAT LA PROTEST. Angajații institutului din Mioveni şi-au primit salariile

Data publicării:
14032013 20m 20banca 20protest-54778

Actualizare 19:30: În cursul zilei de astăzi banii au fost virați în conturile salariațilorInstitutului de Cercetări Nucleare din Mioveni, astfel că protestul anunțat pentru mâine a fost anulat.

„Referitor la situaţia apărută ca urmare a popririlor înfiinţate pe sumele aflate în conturile RAAN - SCN Piteşti, BRD, în calitate de terţ poprit, a întreprins toate demersurile necesare în vederea deblocării situaţiei.

Astfel, în urma iniţierii de consultări cu toţi factorii implicaţi, joi, 14 martie 2013, BRD a virat sumele comunicate în conturile de salarii ale angajaţilor SNC Piteşti, conform celor solicitate de societate băncii.

Personalul agentiei Mioveni ramâne la dispoziţia clienţilor până la rezolvarea tuturor solicitărilor”, se arată în comunicatul băncii.

_______________________

Oamenii sunt nemultumiți de faptul că, ieri, în ziua în care ar fi trebuit să îşi încaseze salariile, s-au trezit că au conturile blocate.

Liderul sindicatului instituției a declarat că acest lucru e un abuz, deoarece încă de ieri s-au purtat negocieri cu reprezentanții băncii pentru ca angajații institutului să poată intra în posesia banilor.

În semn de protest, angajații au venit azi să-și închidă conturile, pentru a-și putea deschide altele noi la alte bănci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri