Bonton. Românca expertă în protocol şi etichetă

Data actualizării: Data publicării:
andreea stefanescu

La doar 31 de ani, Andreea Ştefănescu este trainer de etichetă. A absolvit trei dintre cele mai mari şcoli de protocol din lume, inclusiv cea pe care a urmat-o Prinţesa Diana. Povestea tinerei care promovează bunele maniere, o aflaţi duminică, de la ora 17:30, la emisiunea Bonton.

Andreea Ştefănescu ţine cursuri de protocol şi etichetă. Însă pasiunea pentru acest domeniu a apărut atunci când lucra în aviaţie. A fost stewardesă pentru membri ai unor familii regale, şefi de stat şi numeroase personalităţi. A călătorit în 89 de ţări, a locuit în 7 dintre ele, a cunoscut culturi diferite şi a înţeles că bunele maniere sunt cele care deschid orice uşă.

Andreea Ştefănescu - trainer de protocol şi etichetă: Dacă nu înveţi să ai bune maniere venind din interior, să fii un om blând, recunoscător pentru ce ai în viaţă, să fii un om care gândeste înainte să vorbească, atunci nu cred că poţi vreodată sa înveţi reguli de etichetă.

Tânăra este absolventă a trei dintre cele mai mari şcoli de protocol şi etichetă din lume. A studiat inclusiv la Institutul Villa Pierrefeu, din Elveţia, pe care l-a urmat şi Prinţesa Diana.

Andreea Ştefănescu - trainer de protocol şi etichetă: Am avut şansa să particip la ultima şcoală de finishing school din lume, înainte erau probabil sute de astfel de şcoli. Contrar aşteptărilor nu suntem nişte fete care merg cu cartea pe cap şi învăţăm cum să fim soţii de milionari. Este mult mai mult de atât. Te învaţă să fii o femeie puternică, despre leadership, echipă, artă, despre cum să comunici foarte eficient cu oamenii din jur.

Duminică, de la ora 17 30, la Bonton aflaţi povestea româncei care promovează bunele maniere în lume.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri