Cine era bărbatul decapitat într-un accident de ATV. Proprietarul terenului unde s-a întâmplat tragedia a fost bătut

Data actualizării: Data publicării:
bogdan chirosca decapitat accident atv

Bărbatul găsit decedat în zona Bucium din Iași, fiind decapitat de un cablu în timp ce mergea cu ATV-ul, era Bogdan Chiroșcă, un cunoscut cântăreț local. Povestea ia însă o altă turnură, deoarece proprietarul terenul unde a avut loc accidentul a fost bătut de trei bărbatți care purtau cagule pe cap, scrie Ziarul de Iași.

bogdan chirosca decapitat accident atv

Bărbatul de 45 de ani a fost decapitat în timp ce se deplasa cu ATV-ul și s-a lovit de un cablu legat pe drumul privat din zonă, potrivit paginii de Facebook-Atenţie Poliţia Iaşi.

Corpul acestuia a fost decoperit de către proprietatul terenului din zonă.

Bogdan Chiroșcă era absolvent al Universității Tehnice și cânta în formatia Concert Band, una din formațiile cunoscute la evenimentele private din Iași.

Proprietarul terenului privat unde a avut loc accidentul a fost bătut joi seară, în jurul orei 23:00, de trei persoane care purtau cagule pe cap. El se afla într-un autoturism împreună cu soţia, iar cei trei mascaţi i-au lovit.

Când au intrat în casă, cei doi soți au găsit dezordine. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe și îi caută pe cei trei suspecți.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri