Explicația din spatele imaginii din Teiuș, devenită virală pe rețelele de socializare. Ce spune proprietarul casei

Data actualizării: Data publicării:
masina teius

Șoferii care trec prin orașul Teiuș, județul Alba, au parte de o priveliște pe care nu o vor uita ușor: o mașină „înfiptă” într-o casă. Însă nu este vorba despre un teribil accident, cum mulți ar putea fi tentați să creadă, ci despre o decorațiune mai altfel pentru care proprietarul a primit și autorizație. 

Foto: Facebook/Marian Luminita

Casa lui Vasile Teasc din Teiuş, judeţul Alba, atrage privirile tuturor trecătorilor, iar imaginile cu maşina care pare intrată pe jumătate în zid au devenit virale pe rețelele de socializare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Proprietarul imobilului inedit din Teiuș spune că îi plac provocările și a dorit ca imobilul lui să arate acest lucru. Și da, are autorizație pentru peretele ciudat. „Autorizație de construcție pentru amplasare o jumătate de mașină în scop baner 3D pe perete către curte,” a explicat Vasile Teasc pentru ziarulunirea.ro.

Investiția și proiectul au costat 6.000 de lei. Piesele sunt cumpărate la mâna a doua, mai ales Loganul, pentru că este cea mai ieftină variantă comparativ cu alte mărci auto. Mașina este este prinsă de un cadru metalic, apoi prinsă cu șapte tije filetate de vreo 60 cm lungime de perete casei.

”Am îmbrăcat-o ca mascare, pentru că nu se vede frumos cu tablă. Am un cadru metalic la ea, lângă perete, pe care l-am consolidat de mașină cu șurburi, holșuruburi și cu sudură. Apoi am dat câteva găuri cadrului și am trecut prin perete”, a declarat Vasile Teasc.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
accident
Un militar a murit într-un accident rutier, în Teiuș
cale ferata
Schimbări în orarul trenurilor
Partenerii noștri