Încă două persoane s-au înecat astăzi pe litoral, după tânărul care a murit dimineață în Saturn

Data publicării:
pluta de salvamar pe plaja plina
Salvamari pe plajă. Foto: Inquam Photos / George Călin

Încă două persoane aflate pe litoral au murit astăzi, după ce au fost scoase din apă de salvamari, informează presa locală din Constanța.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni în stațiunea Eforie Nord, unde două persoane au fost scoase din apa mării. Cele două victime nu au răspund măsurilor de resuscitare, fiind constatat decesul.

S-a stabilit ulterior că este vorba despre doi bărbați, unul de 28 de ani, din Ialomița, și unul de 48 de ani, din Dâmbovița.

O altă victimă în stațiunea Saturn

În prima parte a zilei, un tânăr de 23 de ani a murit în stațiunea Saturn. Victima venise la mare, luni dimineață, împreună cu un prieten. Aceștia au intrat în apă, deși salvamarii arboraseră steagul roșu. Unul dintre bărbați nu a mai putut ajunge singur la mal, așa că salvamarii au intervenit pentru a-l scoate din apă.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor echipelor de salvamari și SMURD.

Pe plajele din Constanța și din toate stațiunile din sudul litoralului este arborat steagul roșu din cauza vântului și a valurilor mari. Salvamarii ajung să le spună oamenilor individual care sunt pericolele la care se expun.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri