O fetiță de 4 ani s-a electrocutat în Parcul Delfinului din Capitală

Data publicării:
oameni parc mediafax-2

Fetiţa se afla, miercuri seară, într-un loc de joacă amenajat între niște blocuri din zona Pantelimon. Martorii spun că totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Copilul a atins stâlpul de iluminat ajungând la un fir neizolat din interior, pentru că îi lipsea capacul de protecţie.

Fetiţa a fost transportată imediat la spital, unde medicii au decis să rămână sub supraveghere două-trei zile, având în vedere că prin corpul micuţei a trecut curent electric.

Stâlpul de iluminat este în grija administraţiei sectorului 2. Oficialii spun însă că toate locurile de joacă sunt verificate de două ori pe săptămâni. Şi totuşi stâlpul cu pricina a fost sursa unui incident care, putea fi mult mai grav.

„Acum două zile aveau capacele, au fost sustrase ieri sau ieri noapte. O să fac o anchetă a cazului şi să văd cine poate fi tras la răspundere”, spune Cristian Lemnaru, de la ADP sector 2.

Cazul intervine la mai puțin de o lună după ce un tânăr de 17 ani și-a pierdut viața electrocutat într-un parc de distracții din Eforie Nord.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri