Păcăleală de sezon: petrecerea exclusivistă de pe iaht

Data actualizării: Data publicării:
iaht

O petrecere exclusivistă pe un iaht în mijlocul mării s-a dovedit a fi o înşelătorie. Zeci de tineri din Constanţa şi din alte oraşe ale ţării au plătit câte 300 de lei pentru ceea ce părea a fi distracţia perfectă. Cu doar două zile înainte de îmbarcare, tinerii au fost anunţaţi pe o reţea de socializare că evenimentul s-a anulat şi că îşi vor primi banii înapoi peste 2 săptămâni. Petrecăreţii au depus plângeri la Poliţie.

Zece tineri, îmbiaţi de anunţul de pe o reţea de socializare, au plătit imediat câte 300 de lei. Câteva zile mai târziu au primit prin curier biletele şi brăţările. Cu două zile înainte de plecare, organizatorii au anunţat tot pe internet că evenimentul se anulează.

Păgubit: Nu mi s-a mai răspuns la telefon, doar anumite postări pe facebook în care spunea că „ne pare rău” şI cam atât. L-am sunat ieri de vreo 5-6 ori şi nu mi-a răspuns la telefon.

Au încercat şi reporterii Digi 24 să contacteze firma organizatoare. Fără niciun rezultat.

Tinerii au început să aibă suspiciuni în momentul în care au verificat informaţii despre iahtul cu pricina.

Turiştii urmau să se îmbarce pe iaht în portul Tomis. Li s-a promis bufet suedez, băutură, distracţie, DJ, dar şi o petrecere până la 11 noaptea.

Abia după ce petrecerea a fost amânată, oamenii au incercat să caute detalii despre firma organizatoare.

Păgubit: Pe bilet scrie numele unei firme. Plus că apare și CUI-ul şi când am intrat pe google să mă interesez de firmă, apărea ca o agenţie imobiliară din Cluj. Alte persoane pe facebook s-au interesat de adresă şi acolo există un service auto ceva între blocuri.

Trei tineri au depus deja plângeri la poliţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri