Sari la conținut
News Alert

Poliţistul de la BCCO Constanţa care s-a împuşcat în cap a murit la spital

Actualizare 10.00: Poliţistul de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa care a ajuns în stare gravă la spital, duminică, după ce s-ar fi împuşcat în cap cu arma din dotare, a murit în cursul nopţii la spital. 


Un poliţist a fost găsit împuşcat în cap în apartamentul în care locuieşte, în municipiul Constanţa, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, în stare foarte gravă, informează Mediafax, citând surse din rândul anchetatorilor.

Poliţistul are 24 de ani şi lucrează la BCCO Constanţa de anul trecut, spun sursele citate.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat, primele informaţii arătând că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, folosind arma din dotare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, tânărul de 24 de ani a absolvit în 2014, iar de atunci a fost angajat la BCCO Constanţa.

Procurorii spun că, duminică după-amiază, el a luat pistolul din dotare şi s-a împuşcat în cap, zgomotul fiind auzit de colegul său de apartament, care lucrează tot la BCCO Constanţa.

Acesta a sunat la 112, iar acolo s-a deplasat un echipaj SMURD, care i-a acordat primele îngrjiri rănitului, după care l-a transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a fost internat în stare gravă.

Poliţistul locuia de o lună în apartamentul respectiv, cu chirie, el nefiind originar din Constanţa.

Anchetatorii spun că deocamdată nu se cunoaşte motivul pentru care tânărul ar fi recurs la acest gest, nefiind găsit vreun bilet care să îl explice.

Pe aceeași temă