Premierul Ciucă, mesaj de Ziua Serviciului de Pază şi Protecţie: SPP beneficiază de încrederea statelor NATO

Data publicării:
BUCURESTI - OTOPENI - VICEPRESEDINTE SUA - VIZITA OFICIALA - 11
Coloană oficială de maşini, cu prilejul vizitei în România a vicepreşedintei SUA, Kamala Harris. Foto: Inquam Photos / George Călin

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, într-un mesaj cu prilejul Zilei Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), că această instituţie „gestionează cu succes toate misiunile încredinţate” şi beneficiază inclusiv de încrederea statelor NATO.

„Ziua Serviciului de Protecție și Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea și respectul pentru profesionalismul specialiștilor acestei structuri esențiale din sistemul de siguranță națională. La 32 de ani de la înființare, SPP gestionează cu succes toate misiunile încredințate, beneficiind de încrederea instituțiilor din România, precum și a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE”, a spus Nicolae Ciucă.

Premierul român a mai precizat „procesul de modernizare și permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniștilor din cadrul Serviciului de Protecție și Pază asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român”.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri