RADET începe probele „la cald”

Data actualizării: Data publicării:
calorifer

Regia anunţă că va începe duminică, de la ora 22.00, probele „la cald”, având în vedere că se anunţă temperaturi mai scăzute în perioada următoare. RADET precizează că probele se vor derula progresiv, însă asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris.

Probele „la cald” ale RADET vor începe duminică seară, de la ora 22.00, pentru consumatorii din mediul urban din Bucureşti.

„Acţiunea se derulează progresiv având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”, precizează vineri RADET, printr-un comunicat de presă.

Regia aminteşte că furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice, iar ELCEN a finalizat activităţile de întreţinere şi reparaţii, astfel încât instalaţiile sunt pregătite. De asemenea, dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează permanent.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizează Regia.

RADET Bucureşti se află în insolvenţă din 2016. Regia administrează cel mai mare sistem de termoficare din România, deţinând 43 la sută din piaţǎ. Furnizează energie termică pentru aproximativ 562.000 de apartamente, reprezentând 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 de imobile, în care trăiesc 1,21 milioane locuitori, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

RADET asigură 72% din necesarul de energie termică al Capitalei. Din totalul energiei furizate de Regie, consumul populaţiei reprezintă aproximativ 90%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri