Şcoala începe printre nămeţi. Zăpada, gheaţa şi noroiul înconjoară unităţile de învăţământ

Data publicării:
scoala nameti

Peste trei milioane de elevi revin luni la cursuri, după o săptămână de vacanţă. Cele şapte zile nu au fost suficiente pentru ca unele autorităţi să finalizeze deszăpezirea şi curăţarea străzilor şi trotuarelor din apropierea unităţilor de învăţământ. Multe artere sunt încă pline de zăpadă frămîntată, gheaţă şi noroi.


Elevii unei şcoli din Suceava vor avea parte de o surpriză neplăcută în drumul spre sala de clasă: aleea care duce către intrare este acoperită cu zăpadă frământată. Nici la unele creşe lucrurile nu stau mai bine: pârtie au făcut doar şoferii care au trecut cu maşinile. Părinţii se plâng că nu îi pot lăsa pe copii să meargă singuri, cu toate că reprezentanţii primăriei erau siguri că totul se va rezolva în timp util.

În Buzău, cele mai mari probleme sunt semnalate în cartierul 23 August: este zăpadă pe trotuare, iar copiii abia se pot strecura printre nămeţi.

În Capitală, copiii care învaţă la şcolile mai puţin celebre din cartierele mărginaşe, trebuie să se ferească de zăpada care stă să cadă de pe acoperiş sau să intre în curtea şcolii prin omăt până la gleznă. Nu toate aleile de intrare au fost curăţate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri