Suceava: Un bărbat a agresat sexual o minoră de 15 ani care adormise într-un autobuz. Procuror: „A efectuat acte sexuale explicite”

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat acuzat că a agresat sexual o fată de 15 ani într-un mijloc de transport în comun a fost arestat preventiv, a declarat marți purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, Sebastian Andrei Bucşa, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, inculpatul este cercetat pentru agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent a rezultat că incidentul a avut loc în data de 7 iulie, în jurul orei 17,30.

Astfel, fata de 15 ani se afla pe un scaun pentru pasageri de la marginea culoarului unui mijloc de transport în comun şi, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, respectiv de faptul că ea a adormit, inculpatul, care se afla în picioare lângă minoră, „a efectuat acte sexuale explicite”, a arătat reprezentantul parchetului.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 ore, fiind prezentat ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri