Un bărbat beat a lovit un jandarm și i-a rupt hainele, după ce l-a oprit să intre la un proces cu care nu avea legătură

Data actualizării: Data publicării:
Jandarmeria Romana
Perchezitii la Jandarmeria Maramures. Foto: Facebook / Jandarmeria Română

Un bărbat în stare de ebrietate a agresat un jandarm, miercuri dimineață, la Judecătoria Jibou. Jandarmul a fost lovit cu pumnul în față și s-a ales cu tricoul rupt. Agresorul dorea să intre într-o sală de judecată deși nu avea motiv și fără a respecta regulile de acces, relatează Mediafax.

Scandalul s-a produs în sediul Judecătoriei Jibou, în momentul în care un bărbat a încercat să intre în sala de judecată, fără respectarea regulilor de acces.

Potrivit jandarmilor, bărbatul se afla într-o vădită stare de ebrietate și nu avea cauză pe rol. De asemenea, acesta utiliza cuvinte și expresii jignitoare, tulburând ordinea publică în interiorul instituției.

Subofițerul aflat în serviciu l-a condus în afara instituției și a solicitat sprijinul unui echipaj mixt din orașul Jibou. Bărbatul a devenit tot mai recalcitrant și a început să-l amenințe pe jandarm.

În timpul discuțiilor tensionate, agresorul l-a lovit pe subofițer cu pumnul în zona feței. Jandarmul a încercat să-l imobilizeze, dar bărbatul s-a opus cu violență, lovind cu pumnii și picioarele. Totodată, acesta i-a rupt tricoul jandarmului. În acest context, împotriva bărbatului a fost necesară folosirea forței.

Cu sprijinul celorlalți colegi aflați în serviciu și a patrulei mixte sosite la fața locului, agresorul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Jibou.

În cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri