Un bătrân de 87 de ani a rămas fără economiile pe care le ascunsese în sobă

Data publicării:
soba
Foto: Captură Digi24

Un bătrân de 87 de ani din localitatea Ghirdoveni a reclamat la Poliţie că i s-au furat economiile pe care le avea ascunse în sobă, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

"La data de 11 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi de un bărbat de 87 de ani, din Ghirdoveni, cu privire la faptul că i-au fost sustraşi 15.000 de lei, din locuinţă. În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, respectiv două persoane de 14 şi 40 de ani, din Ghirdoveni", precizează IPJ Dâmboviţa, citat de Agerpres.

Cei doi l-au ajutat pe bătrân cu treburile din gospodărie, iar unul dintre ei a intrat, la un moment dat, în casă şi a furat banii care se aflau într-o sobă.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în parte, peste 12.000 de lei din cei 15.000 de lei fiind predaţi persoanei vătămate. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri