Un deținut abia eliberat și-a sechestrat familia, crezând că soția l-a înșelat

Data publicării:
barbat pitesti sechestrat familia

Eliberat din închisoare acum două săptămâni, un bărbat din Argeş s-a întors după gratii. Imediat după ce a ajuns acasă, individul şi-ar fi sechestrat soţia şi cei patru copii. I-ar fi ţinut închişi într-o cameră, în frig şi i-ar fi bătut. Totul a ieşit la iveală după ce unul dintre copii, o fată de 15 ani, a reuşit să fugă şi le-a povestit poliţiştilor coşmarul prin care a trecut. Bărbatul a fost reţinut şi astăzi instanţa va decide dacă el va fi arestat preventiv.

- De ce i-ai sechestrat, nu ţi-a fost milă de copii, nu ţi-a fost milă să-i ţii în frig?

- N-am sechestrat pe nimeni.

- De ce i-ai bătut?

- Sunt minciuni, verificaţi să vedeţi.

Bărbatul din imagini e acuzat că şi-a chinuit familia zile în şir, timp de două săptămâni. Pe 8 martie, el a ieşit din închisoare, după trei ani şi jumătate în care a stat închis pentru înşelăciune.

Într-un suflet, a mers acasă, măcinat de gândul că nevasta l-a înşelat cât a stat închis. Din acel moment, femeia şi cei patru copii au fost rupţi de lume.

- El nu voia să mai vadă nici vecinii, nici bunica, nici cumnata lui, să nu mai aibă contact cu ei. Şi începuse să-i izoleze, ploua afară, pe cei mici nu i-a lăsat nici să plece la şcoală.

Timp de două săptămâni, copiii şi mama lor au stat într-o cameră neîncălzită, cu pături la ferestre. Au fost înfometaţi şi bătuţi, iar femeia spune că a fost chiar atacată cu un cuţit.

Doar fiica cea mare a avut voie să meargă de câteva ori la şcoală. Deşi a povestit ce se întâmplă, nimeni nu şi-a dat seama cât de gravă e situaţia. Disperată, s-a dus direct la poliţie, împreună cu bunica ei.

Bărbatul a fost reţinut, dar spune că totul este o minciună a soţiei.

- Dar cine are interesul să mintă?

- Soţia mea.

- Dar de ce?

- Verificaţi să vedeţi că a fost plecată zilnic, să ia copiii, să ducă copiii.

- Nu ţi-a fost milă să-i laşi nemâncaţi în casă?

- Nu i-a ţinut nimeni.

Cazul este acum în atenţia inspectorilor de la Protecţia Copilului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri