Vaccinare la 2.145 de metri. Centru drive-thru deschis sâmbătă în cel mai înalt punct de pe Transalpina

Data publicării:
soseaua serpuita transalpina, cu munti pe fundal
Transalpina, cea mai înaltă șosea din țară, traversează munții de la nord la sud, prin cinci județe. Foto: Agerpres

Turiștii se pot vaccina sâmbătă pe Transalpina, la un centru de tip drive-thru situat la cel mai înalt punct al șoselei care traversează masivul Parâng, la altitudinea de 2.145 de metri, anunță Prefetura Vâlcea. Vaccinurile oferite sunt Pfizer și Johnson & Johnson.  

Centrul, care va fi deschis în punctul cel mai înalt al DN 77C – Transalpina, în Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri, va funcționa pentru început doar sâmbătă, 17 iulie, de la ora 10.00 la 18.00.

Turiștii care merg sâmbătă pe Transalpina se pot și vaccina la centrul din Pasul Urdele, fără programare, doar cu actul de identitate. Rapelul (pentru Pfizer) îl pot face ulterior la orice centru din țară, se arată pe pagina de Facebook a Prefecturii Vâlcea.

Chestionarul de triaj și cel de consimțământ pot fi descărcate de pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro sau pot fi obținute direct la centrul de vaccinare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri