VIDEO. O vulpe a fost filmată într-un bloc din Buzău, urcând scările: „Dacă au tăiat pădurile... ”

Data actualizării: Data publicării:
vulpe

O vulpe a fost surprinsă urcând scările dintr-un bloc din Berca, județul Buzău, iar imaginile au fost postate pe Facebook. Cei mai mulți utilizatori s-au amuzat de apariția inedită, dar specialiștii sunt de părere că vulpea ar putea fi turbată.

Imaginile au fost postate pe un grup al localității Berca. „La ora 00.50 o vulpe în blocul 7”, este mesajul postat alături de filmuleț.

Pe imagini se vede cum vulpea urcă scările blocului. „Și-a cumpărat apartament??? Ce sigură pe ea merge”, a comentat un internaut. Altul spune: „Dacă au tăiat pădurile”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reprezentanții DSV Buzău spun că vulpea nu avea ce să caute în acel bloc.

„Ca și comportament, nu are ce să caute acolo, mai ales într-un bloc de locuințe. Dumnezeu știe ce s-a întâmplat. Asemenea manifestări de comportament deviant apar în turbare, dar asta nu înseamnă că ea avea turbare”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții DSV Buzău.

Vulpea a ieșit în cele din urmă din bloc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri