VIDEO. Suporter luat peste picior de un jandarm: „Sunteți mai cult, mergeți acasă, uitați-vă la TVR Cultural”

Data actualizării: Data publicării:
suporter

Dialog incredibil surprins între un suporter și un jandarm, la un meci de fotbal din România. Bărbatul ar fi ieșit la pauză de pe stadion și dorea să intre din nou la meci. Chiar dacă avea bilet, jandarmul nu l-a mai lăsat.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fără să înțeleagă de ce îi este refuzat accesul și fără ca jandarmul să îi explice ce prevede regulamentul, bărbatul este ironizat de către angajatul Ministerului Afacerilor Interne.

„Domnul meu, dumneavoastră sunteți mai cult. Vă rog eu, mergeți acasă, uitați-vă pe TVR Cultural, lăsați meciul, că ăsta e pentru... Păi dacă dumneavoastră mergeți la teatru, mergeți dom'le la teatru, ce căutați aici?”, i se adresează jandarmul.

Când omul îi atrage atenția că este plătit din banii lui, jandarmul îi răspunde: „Stați că vă dau banii” și se preface că se uită într-un buzunar și îi spune bărbatului: „20 de bani e mult? E mult.”

Dialogul dintre cei doi a fost publicat pe o pagină de Facebook a suporterilor Stelei.

Întâmplarea ar fi avut loc la meciul AFC Rapid - STEAUA, din etapa a XXV-a, din Liga a IV-a.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri