Spitalul Piatra Neamț anunță că rudele morților în incendiu nu trebuie să plătească autopsiile

Data actualizării: Data publicării:
pat de spital carbonizat in urma incendiului
Încă o persoană aflată la ATI Piatra Neamț a murit Foto: Exploziv TV

Spitalul Piatra Neamț a anunțat luni că rudele celor zece pacienți care și-au pierdut viața în incendiul de la sfârșitul săptămânii trecute nu trebuie să plătească „taxele aferente serviciilor medico-legale”. Toate victimele incendiului au fost autopsiate.

Anunțul a fost făcut luni într-o postare pe Facebook.

„Familiile decedaților de la ATI, scutite de contravaloarea serviciilor medico-legale.

Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale.

Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, se arată în postarea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Toate victimele incendiului au fost autopsiate, potrivit Parchetului General, care a anunțat luni că a încheiat cercetarea la fața locului. De asemenea, a fost nevoie de prelevarea de țesuturi pentru expertize ADN în cazul a cinci victime care nu au putut fi identificate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri