„Toți pentru Europa”. Mihai Călin: „Trebuie să spunem oamenilor: treziți-vă, dacă sunteți indiferenți, o să fiți striviți”

Data actualizării: Data publicării:
rebengiuc mihai calin2

Actorii Victor Rebengiuc și Mihai Călin au participat la evenimentul „Toți pentru Europa”, prin care românii au fost îndemnați să meargă la vot la alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție din 26 mai. Ei au explicat la Digi24 de ce au mers în Piața Victoriei și de ce este important ca românii să meargă la vot.

„Oamenii trebuie să înțeleagă că votul nu e doar un drept, e o datorie. Nu poate să nu te intereseze nimic. Dacă rămânem în aceeași înțelegere – sunt oameni care spun: sunt dezamagit, nu mă mai interesează, toți sunt la fel. Noi dăm o mărturie a noastră că nu toți suntem la fel. Trebuie să spunem oamenilor: treziți-vă, dacă sunteți indiferenți, o să fiți striviți. Dacă oamenii nu iau o atitudine prin vot, o să fie rași total. O sa continue migrația”, a spus Mihai Călin.

În opinia lui Victor Rebengiuc, votul acesta e hotărâtor pentru viitorul României.

„Acum se pot pune bazele unui viitor traseu al acestei țări, un traseu fericit, prin acest vot. Fac un apel la oameni să-și facă cadou ziua de 26 mai”, a spus el.

„Dacă nu mergem la vot, nimeni nu va putea să răspundă pentru ce se întîmplă cu țara asta, nu vom putea trage pe nimeni la răspundere în afară de noi”, a mai spus Victor Rebengiuc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri